Fuerteventura Events Calendar

Looking for something to do in Fuerteventura? Whether you're a local, new in town or just cruising through we've got loads of great tips and events to offer. Find out what’s on in Fuerteventura with our regularly updated events calendar featuring the best upcoming events in Fuerteventura and the area.

This guide lists events at a glance, showing what’s on each month. See the highlights of What’s On for Fuerteventura, featuring the best of things to do in Fuerteventura – Live Music and Gigs, Family Events, Art & Culture, Food & Drink and much more. Fuerteventura fundraisers and charity events.


Important This Event Calendar is not maintained on a daily basis and some events may have changed dates or are no longer happening. Please double-check the event websites for the most up-to-date information.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KANÁRI KALAND – jóga és surf tábor

17th November 2022 @ 3:30 pm - 24th November 2022 @ 3:00 pm

További részletek és jelentkezés a weboldalon:
https://botisadventures.hu/surf-es-kaland-taborok/kanari-kaland-joga-es-surf-fuerteventura/

Ebben a táborban a napi jóga és surf mellett bejárjuk a szigetet saját kisbuszainkkal, feltérképezzük a helyi gasztrot és olykor egyet gurulhatsz velünk surfskate-en is, ha szeretnél. Kezdd a tavaszt a legkülönlegesebb Kanári szigeten egy szuper társasággal.
Fuerteventura bár az egyik legkopárabb Kanári sziget, pont ez adja különlegességének alapját. A sivatagi homok végtelenje találkozik a kristálytiszta azúr óceánnal. Az utazásunk során meglátogatjuk a sziget különleges vulkanikus hegységeit, a legjobb oktatóktól tanulunk surf-özni, és a jóga és mindfulness eszközeivel magunk mögött hagyjuk a hétköznapokat, hogy az óceán és a szerető nap sugarai töltsenek egy új emberré. A természet erejénél csak a nyitott, életvidám csapat lesz felemelőbb.

További részletek és jelentkezés a weboldalon:
https://botisadventures.hu/surf-es-kaland-taborok/kanari-kaland-joga-es-surf-fuerteventura/

Details

Start:
17th November 2022 @ 3:30 pm
End:
24th November 2022 @ 3:00 pm
https://www.facebook.com/events/1093595634892242

Venue

Fuerteventura, Canary Islands
Basel, CH + Google Map

Be the first to comment on "KANÁRI KALAND – jóga és surf tábor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Submit your Event

If you have an event, that you would like to be featured on our Events Calendar, please visit Free Event Listing.